• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Plastikkirurgi

Søernes Privathospital tilbyder den højeste ekspertise i ekslusive rammer centralt i København

Ekspertise og tryghed

Vi tilbyder alt i plastikkirurgi og vores ekspertise spænder fra Body Contouring til Næseplastik

Med den bedste behandling, tænker vi ikke kun på konsultation og eventuel operation, men på hele forløbet. Og uanset hvilket medicinsk speciale du ønsker hjælp inden for. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler sig tryg allerede fra start – og at du kommer efterfølgende, som en del af husets familie og med en lyst til at blive en del af huset både nu og i fremtiden.

Trine Foged Henriksen, Plastikkirurg & Ph.d.

Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

De bedste er omkring dig

Vi glæder os meget til at tage imod dig

OVERLÆGE, PH.D., PLASTIKKIRURG

Trine Foged Henriksen

Trine Foged Henriksen har været overlæge på Rigshospitalet og er nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.  

Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.  

Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer, samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.

 

 

Søernes privathospital tilbyder en lang række kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb

På Søernes Privathospital giver vi dig tryghed, kvalitet og de bedste plastikkirurger med mange års erfaring og en ekstensiv uddannelse.

Æstetik er i højsædet, når vi møder dig. Vi vil fortælle dig om dine muligheder og rådgive ud fra din krops proportioner, muligheder og næste skridt.

Søernes Privathospital har de bedste specialister i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Hos os er æstetikken i fokus og vi lægger stor vægt på trygge og smukke omgivelser og høj faglighed. På Søernes Privathospital bestræber vi os på at opfylde dine behov og ønsker i forbindelse med
plastikkirurgi.

Vores team er blandt landets førende specialister og vi benytter os udelukkende af den nyeste teknologi og behandlingsmetoder, så du får den bedste behandling, i de bedste rammer. Det er vigtigt for os, at have en tæt dialog hele vejen, så vi sammen opnår det bedste resultat. Vores vejledning er baseret på tillid, ærlighed og tryghed. Det er vigtigt for os, at du får et resultat, der passer til dine proportioner og vores erfaring er, at ærlig og åben kommunikation om forventninger og forløb giver det bedste resultat for dig.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

For at sikre at du får den bedste behandling i de bedste rammer, føres der kontrol via Fødevarestyrelsen. Du kan læse mere om dette emne her

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.