• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Plastikkirurgi

Søernes Privathospital tilbyder den højeste ekspertise i ekslusive rammer centralt i København

Ekspertise og tryghed

Vi tilbyder alt i plastikkirurgi og vores ekspertise spænder fra Body Contouring til Næseplastik

Med den bedste behandling, tænker vi ikke kun på konsultation og eventuel operation, men på hele forløbet. Og uanset hvilket medicinsk speciale du ønsker hjælp inden for. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler sig tryg allerede fra start – og at du kommer efterfølgende, som en del af husets familie og med en lyst til at blive en del af huset både nu og i fremtiden.

Trine Foged Henriksen, Plastikkirurg & Ph.d.

Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

De bedste er omkring dig

Vi glæder os meget til at tage imod dig

 • Overlæge, Ph.d, plastikkirurg

  Trine Foged Henriksen

  Trine har været overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling og hovedansvarlig for udbredelsen af særlige teknikker inden for kombineret kirurgi med implantater, fedttransplantationer og Acellulær Dermal Matrix.

  Trine har personligt udført mere end 900 brystoperationer – ud over alle de andre typer af plastikkirurgiske operationer. Trine er 1 af blot 2 læger i verden (og eneste i Danmark), der udfører en særlig skånsom og langtidsholdbar fedttransplantationsteknik til ansigtsoperationer.

  Underviser på internationale kurser og inviteres jævnligt som foredragsholder – blandt andet på Harvard. Modtog i 2005 Feminas Kvindepris for at have oprettet verdens første vidensbank om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer

  Trine Foged Henriksen
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Tina Tos

  Tina er dygtig, erfaren og har øje for detaljen. Hun er utrolig vellidt blandt patienter, kollegaer og de mange speciallæger hun underviser, når hun ikke er her på Martinsvej.

  Tina er specialiseret i brystoperationer, mikrokirurgi, rekonstruktion, maveplastik og fedt transplantationer med øje for æstetikken. Med Tina Tos er du i de bedste hænder.

  Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler både nationalt og internationalt. Hun er medlem af Lægeforeningen, Forening for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

  Tina Tos
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Jennifer Drejøe

  Jennifer er vores kirurg med en sikker hånd og et stort smil. Du er i gode og trygge hænder, når du møder Jennifer. Jennifer Drejøe er specialiseret og har ekstensiv erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, som brystreduktion, løft og forstørrelser. Derudover er hun specialiseret i ørekorrektioner. Jennifer er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR) og Mikrokirurgisk selskab Dansk Kirurgisk selskab
  Jennifer Drejøe
 • Speciallæge, plastikkirurg​

  Philippe Claus Bandier​

  Philippe er en rigtig god kollega, med mange års erfaring og et skarpt øje for detaljerne.

  Phillippe er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer. Derudover opererer han  øjenlågsplastikker.

  Phillipe deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer, derudover har han en position i det plastikkirurgiske team på Sjællands Universitetshospital.

  Philippe Claus Bandier​
 • Overlæge, Ph D og Plastikkirurg​

  Linda P. Jakobsen​

  Linda er overlæge, Ph D og lektor på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har en ekstensiv erfaring fra sit arbejde både i privat- og offentligt regi.

  ✔️ Operation af overskydende maveskind
  ✔️ Operation i området omkring øjnene
  ✔️ Operationer på ører og næse
  ✔️ Brystforstørrende operationer
  ✔️ Brystløft og reduktion
  ✔️ Lipofilling af ansigt
  ✔️ Fedtsugning

  Linda har derudover udgivet en række videnskabelige artikler og været reviewer på internationale tidsskrifter.

  Hun er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv kirurgi og Lægeforeningen.

  Linda P. Jakobsen​

Søernes privathospital tilbyder en lang række kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb

På Søernes Privathospital giver vi dig tryghed, kvalitet og de bedste plastikkirurger med mange års erfaring og en ekstensiv uddannelse.

Æstetik er i højsædet, når vi møder dig. Vi vil fortælle dig om dine muligheder og rådgive ud fra din krops proportioner, muligheder og næste skridt.

Søernes Privathospital har de bedste specialister i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Hos os er æstetikken i fokus og vi lægger stor vægt på trygge og smukke omgivelser, høj faglighed og at du er så vild med os, så du bliver en del af familien. På Søernes Privathospital bestræber vi os på at opfylde dine behov og ønsker i forbindelse med plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Efter operation eller behandling oplever vil du ofte opleve at have større selvtillid og et bedre selvværd, både fordi vi skaber smukke resultater og fordi vi tager hånd om dig.

Vores team er blandt landets førende specialister inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, og vi benytter os udelukkende af den nyeste teknologi og behandlingsmetoder, så du får den bedste behandling, i de bedste rammer. Det er vigtigt for os, at have en tæt dialog hele vejen, så vi sammen opnår det bedste resultat. Vores vejledning er baseret på tillid, ærlighed og tryghed. Det er vigtigt for os, at du får en resultat der passer til dine proportioner og vores erfaring er, at ærlig og åben kommunikation om forventninger og forløb giver det bedste resultat for dig.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.