• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Brazilian Butt Lift

Balleløft eller balleforstørrelse med eget fedtvæv

Æstetik i fokus

Søernes Privathospital har de bedste specialister i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Hos os er æstetikken i fokus og vi lægger stor vægt på trygge og smukke omgivelser, høj faglighed og at du er så vild med os, så du bliver en del af familien. 

Behandlingen

Trine Foged Henriksen tilbyder Brazilian Butt Lift i forskellige kombinationer med og uden Bodycontouring. 

Først foretages fedtsugning i områder, hvor der er overskud af fedtvæv, typisk på mave, lænd, flanker. Ofte foretager jeg 360 graders fedtsugning mhp. at konturere kroppen bedst muligt og skabe slankere talje. Jeg bruger water assisted liposuction, mhp. en skånsom fedtsugning, som sikrer bedst overlevelse af fedtcellerne. Derefter oprenses fedtvævet, og endelig injiceres fedtvævet i specifikke områder af balderegionen mhp. at give et baldeløft og skabe en rundere og mere defineret form af balderne. Fedtvævet injiceres kun i underhuden og ikke i muskler.

I nogle tilfælde er det også hensigtsmæssigt at injicere svt. afgrænsning mellem baldemuskulatur og hoften for at skabe en blød feminin kurve/konturere kroppen bedst muligt. Det er individuelt design.

OBS! Balderne er opbygget af de store og mindre ”glutealmuskler”.  Imellem hud og muskler er der et naturligt fedtlag. I og under musklerne er der vigtige blodkar og nerver. Tidligere injicerede man fedtvæv både i muskulaturen og i det naturlige fedtlag, men man tilråder nu KUN fedtinjektion lige under huden, i det naturligt fedtlag. Det kræver erfaring at udføre BBL, men til gengæld er det en behandling med stor patienttilfredshed.

Dem der er bedst egnet til BBL er kvinder og mænd, som har lidt ekstra kilo i forhold til idealvægt. Især hvis man har ekstra fedtvæv på mave og lænd, vil fedttransplantation kunne bidrage både til at fremhæve talje og løft/korrigere baldeform.

Ikke alle kvinder og mænd er egnede til indgrebet. For at vurdere om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og grundig information.​

Sikkerheden er væsentlig, når du får foretaget BBL. Når fedttransplantationen foretages korrekt, er det en sikker behandling med høj patienttilfredshed. Hvis man foretager for store fedtsugninger, eller hvis man injicerer forkert eller for dybt kan det medføre alvorlige komplikationer. I DK skal vi være speciallæger i plastikkirurgi samt godkendes af Sundhedsstyrelsen til at foretage kosmetisk behandling, herunder lipoinjektion. Derudover afhænger operationsresultaterne både af korrekt udvælgelse af patienter, hvor erfaren kirurgen er i lipoinjektion og BBL, og at patienten er orienteret og følger de anbefalinger, der er efter operation for at få bedst muligt resultat.

Operationen er ikke farligere end andre operationer, når den udføres korrekt. Jeg har arbejdet med lipoinjektion gennem mange år og været på masterclasses i BBL, hands-on sikkerhedskurser og studieophold mange forskellige steder i verden.

Vores valg til body contouring og baldeløft er smukke og harmoniske runde former, som passer kroppen. Udseendet skal ikke være overdimensioneret. Resultaterne af bodycontouring med baldeløft kan gøre en stor visuel forskel. Det handler ikke kun om størrelse men om form.

“Jeg giver dig en grundig og kompetent rådgivning, operation og efterbehandling. Min funktion er både at vejlede og rådgive dig om behandlingsmuligheder og at sikre dig det bedst mulige resultat. Har du spørgsmål? Vil du gerne have en personlig rådgivning om behandlings-muligheder? Så er du velkommen til at booke en tid til konsultation. Jeg glæder mig til at møde dig!”

– Trine Foged Henriksen, Ph.d. Plastikkirurg

 • Speciallæge, Ph.d, plastikkirurg

  Trine Foged Henriksen

  Trine Foged Henriksen har været overlæge på Rigshospitalet og er nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

  Trine Foged Henriksen udfører en lang række forskellige operationer, herunder:

  • Body contouring
  • Brazilian butt lift (BBL) med eget fedtvæv
  • Kosmetiske brystoperationer
   • Brystforstørrende operation (BFO) med implantater og/eller eget fedtvæv
   • Kombineret BFO og brystløft
   • Brystreduktion og/eller brystløft
   • Operation for gynækomasti (mandlig brystudvikling)
  • Korrektiv brystoperation
   • Udskiftning/fjernelse af brystimplantater
   • Erstatning af brystimplantater med eget fedtvæv
   • Korrektion af asymmetri eller anden medfødt misdannelse eller efter tidligere operation
  • Brystoperation efter tidligere behandling for brystkræft
   • Brystrekonstruktion efter mastektomi
   • Brystkorrektion efter brystbevarende operation
  • Liposuction og liposculpturing
  • Mommy makeover
  • Operation for slapt maveskind +/- bugvægsplastik
  • Minimaveplastik eller korrektion af kejsersnitar
  • Ansigtsoperationer
   • Lipoinjektion til korrektion af aldersforandringer i ansigt
   • Facelift
   • Øjenlågsoperationer

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer, samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.


  Trine Foged Henriksen
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Tina Tos

  Tina er dygtig, erfaren og har øje for detaljen. Hun er utrolig vellidt blandt patienter, kollegaer og de mange speciallæger hun underviser, når hun ikke er her på Martinsvej.

  Tina er specialiseret i brystoperationer, mikrokirurgi, rekonstruktion, maveplastik og fedt transplantationer med øje for æstetikken. Med Tina Tos er du i de bedste hænder.

  Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler både nationalt og internationalt. Hun er medlem af Lægeforeningen, Forening for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

  Tina Tos
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Jennifer Drejøe

  Jennifer er vores kirurg med en sikker hånd og et stort smil. Du er i gode og trygge hænder, når du møder Jennifer. Jennifer Drejøe er specialiseret og har ekstensiv erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, som brystreduktion, løft og forstørrelser. Derudover er hun specialiseret i ørekorrektioner. Jennifer er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR) og Mikrokirurgisk selskab Dansk Kirurgisk selskab
  Jennifer Drejøe
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Philippe Claus Bandier​

  Philippe er en rigtig god kollega, med mange års erfaring og et skarpt øje for detaljerne.

  Phillippe er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer. Derudover operere han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

  Phillipe deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer, derudover har han en position i det plastikkirurgiske team på Sjællands Universitetshospital.

  Philippe Claus Bandier​
 • Overlæge, Ph D og Plastikkirurg​

  Linda P. Jakobsen​

  Linda er overlæge, Ph D og lektor på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har en ekstensiv erfaring fra sit arbejde både i privat- og offentligt regi.

  ✔️ Operation af overskydende maveskind
  ✔️ Operation i området omkring øjnene
  ✔️ Operationer på ører og næse
  ✔️ Brystforstørrende operationer
  ✔️ Brystløft og reduktion
  ✔️ Lipofilling af ansigt
  ✔️ Fedtsugning

  Linda har derudover udgivet en række videnskabelige artikler og været reviewer på internationale tidsskrifter.

  Hun er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv kirurgi og Lægeforeningen.

  Linda P. Jakobsen​
Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.