• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Brazilian Butt Lift

Baldeløft eller baldeforstørrelse med eget fedtvæv

Æstetik i fokus

Søernes Privathospital har de bedste specialister i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Hos os er æstetikken i fokus og vi lægger stor vægt på trygge og smukke omgivelser, høj faglighed og at du er så vild med os, så du bliver en del af familien. 

Behandlingen

Trine Foged Henriksen tilbyder Brazilian Butt Lift i forskellige kombinationer med og uden Bodycontouring. 

Først foretages fedtsugning i områder, hvor der er overskud af fedtvæv, typisk på mave, lænd, flanker. Ofte foretager jeg 360 graders fedtsugning mhp. at konturere kroppen bedst muligt og skabe slankere talje. Jeg bruger water assisted liposuction, mhp. en skånsom fedtsugning, som sikrer bedst overlevelse af fedtcellerne. Derefter oprenses fedtvævet, og endelig injiceres fedtvævet i specifikke områder af balderegionen mhp. at give et baldeløft og skabe en rundere og mere defineret form af balderne. Fedtvævet injiceres kun i underhuden og ikke i muskler.

I nogle tilfælde er det også hensigtsmæssigt at injicere svt. afgrænsning mellem baldemuskulatur og hoften for at skabe en blød feminin kurve/konturere kroppen bedst muligt. Det er individuelt design.

OBS! Balderne er opbygget af de store og mindre ”glutealmuskler”.  Imellem hud og muskler er der et naturligt fedtlag. I og under musklerne er der vigtige blodkar og nerver. Tidligere injicerede man fedtvæv både i muskulaturen og i det naturlige fedtlag, men man tilråder nu KUN fedtinjektion lige under huden, i det naturligt fedtlag. Det kræver erfaring at udføre BBL, men til gengæld er det en behandling med stor patienttilfredshed.

Dem der er bedst egnet til BBL er kvinder og mænd, som har lidt ekstra kilo i forhold til idealvægt. Især hvis man har ekstra fedtvæv på mave og lænd, vil fedttransplantation kunne bidrage både til at fremhæve talje og løft/korrigere baldeform.

Ikke alle kvinder og mænd er egnede til indgrebet. For at vurdere om teknikken kan være relevant for dig, er det derfor vigtigt at få en individuel vurdering og grundig information.​

Sikkerheden er væsentlig, når du får foretaget BBL. Når fedttransplantationen foretages korrekt, er det en sikker behandling med høj patienttilfredshed. Hvis man foretager for store fedtsugninger, eller hvis man injicerer forkert eller for dybt kan det medføre alvorlige komplikationer. I DK skal vi være speciallæger i plastikkirurgi samt godkendes af Sundhedsstyrelsen til at foretage kosmetisk behandling, herunder lipoinjektion. Derudover afhænger operationsresultaterne både af korrekt udvælgelse af patienter, hvor erfaren kirurgen er i lipoinjektion og BBL, og at patienten er orienteret og følger de anbefalinger, der er efter operation for at få bedst muligt resultat.

Operationen er ikke farligere end andre operationer, når den udføres korrekt. Jeg har arbejdet med lipoinjektion gennem mange år og været på masterclasses i BBL, hands-on sikkerhedskurser og studieophold mange forskellige steder i verden.

Vores valg til body contouring og baldeløft er smukke og harmoniske runde former, som passer kroppen. Udseendet skal ikke være overdimensioneret. Resultaterne af bodycontouring med baldeløft kan gøre en stor visuel forskel. Det handler ikke kun om størrelse men om form.

“Jeg giver dig en grundig og kompetent rådgivning, operation og efterbehandling. Min funktion er både at vejlede og rådgive dig om behandlingsmuligheder og at sikre dig det bedst mulige resultat. Har du spørgsmål? Vil du gerne have en personlig rådgivning om behandlings-muligheder? Så er du velkommen til at booke en tid til konsultation. Jeg glæder mig til at møde dig!”

– Trine Foged Henriksen, Ph.d. Plastikkirurg

 • Trine Foged Henriksen

  Speciallæge, Ph.d, i plastikkirurgi, tidligere overlæge på Rigshospitalet, nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.

   

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

  Trine Foged Henriksen
Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

For at sikre at du får den bedste behandling i de bedste rammer, føres der kontrol via Fødevarestyrelsen. Du kan læse mere om dette emne her

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.