• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Korrektion af brystvorte

I nogle tilfælde, har kvinder meget store brystvorter eller et stort pigmenteret område omkring brystvorterne. På Søernes Privathospital kan vi korrigere dette.

Udredning og behandling

I nogle tilfælde, har kvinder meget store brystvorter eller et stort pigmenteret område omkring brystvorterne.

INDADVENDTE BRYSTVORTER

I nogle tilfælde, har kvinder brystvorter der vender mere eller mindre indad. Problemet kan være konstant, eller i sporadiske tilfælde. Grunden til at man oplever indadvendte brystvorter er enten at udførselsgangene fra brystkirtlen er for kort, eller at brystvorten er placeret højt, så kirtelvævet trækker brystvorten ind.

REDUKTION AF BRYSTVORTER

I nogle tilfælde, har kvinder et større pigmenteret område omkring brystvorten i forhold til brystets proportioner. En kirurgisk reduktion af området kan i den situation være en god løsning, især hvis du samtidig får lavet en brystforstørrende operation.

Hvis du ønsker at få lavet en brystreduktion eller et brystløft samtidig med en reduktion af det pigmenterede område, vil man kunne reducere området omkring brystvorten med flere centimeter og opnå et flot æstetisk resultat.

GENERELT

Hvis du overvejer muligheden for at amme i fremtiden, bør du vente med enhver for for brystvortekorrektion, da indgrebet kan påvirke din mulighed for at amme.

Alle former for brystvortekorrektioner kan relativt enkelt korrigeres ved mindre operationer i lokalbedøvelse og ambulant i løbet af ½-2 timer.

Hvis du skal overvejer brystkorrektion ved Søernes Privathospital, skal du:

 • Have en BMI på under 30, og gerne så tæt på 25 som muligt
 • Hvis du ryger, skal du undgå at ryge 4 uger op til operationen og 4 uger efter operationen
SE FORANDRINGEN

Før og efter billeder

Se før og efter billeder her. Kontakt os endelig for mere info. Vi er kun et telefonopkald væk.

 • Trine Foged Henriksen

  Speciallæge, Ph.d, i plastikkirurgi, tidligere overlæge på Rigshospitalet, nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.

   

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

  Trine Foged Henriksen
Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

For at sikre at du får den bedste behandling i de bedste rammer, føres der kontrol via Fødevarestyrelsen. Du kan læse mere om dette emne her

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.