• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Forundersøgelse BFO

Det er en god ide at sætte sig godt ind i informationerne inden forundersøgelsen, og skriv gerne dine spørgsmål ned, så du kan medbringe dem til forundersøgelsen.

Forundersøgelsen

Det er en god ide at sætte sig godt ind i informationerne inden forundersøgelsen, og skriv gerne dine spørgsmål ned, så du kan medbringe dem til forundersøgelsen.

Vi anbefaler, at du tager en pårørende eller ven med til forundersøgelsen, så I kan drøfte al information efter vores konsultation.

Inden du kommer til forundersøgelsen, skal du udfylde et oplysningsskema om dit helbred, som bliver sendt til dig med informationsmaterialet, som du modtager fra os, når du bestiller din tid.

Ved forundersøgelsen taler du med den plastikkirurg der skal foretage operationen. Sammen får I klarlagt dine ønsker, og du vil blive undersøgt, for at det kan afgøres, hvilken operation der kan tilbydes for at skabe det bedste resultat for dig. Vi vil blandt andet se på

 • Hvor implantatet skal placeres, over eller under brystmusklen
 • Hvor arret skal placeres, i brystfolden eller ved brystvorten
 • Hvilken type implantat der skal vælges, rundt eller dråbeformet
 • Hvilken størrelse implantatet du skal have, og om det skal være moderat, moderat+ eller høj profil

På Søernes Privathospital har vi en række prøveimplantater, som du kan mærke og prøve på, for at vi sammen kan nå frem til det implantat, som er det perfekte match til dig. Du vil derefter få en grundig information om operationen og efterforløbet.

Det er vigtigt altid at understrege, at resultatet efter kosmetisk kirurgi ikke er permanent. Almindelige aldringsprocesser, rygning, graviditeter, vægttab og vægtstigninger vil kunne påvirke resultatet på længere sigt.

Efter forundersøgelsen er der betænkningstid på mindst 1 uge, før en endelig aftale om operation kan foretages.

Bestil tid til forundersøgelse eller ring til os, hvis du har spørgsmål på 30 60 00 97.

Til forundersøgelserne kan du bestille tid hos vores dygtige plastikkirurger:

 • Trine Foged Henriksen

  Speciallæge, Ph.d, i plastikkirurgi, tidligere overlæge på Rigshospitalet, nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.

   

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

  Trine Foged Henriksen
Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

For at sikre at du får den bedste behandling i de bedste rammer, føres der kontrol via Fødevarestyrelsen. Du kan læse mere om dette emne her

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.