• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Bodycontouring

Bodycontouring omfatter forskellige kirurgiske teknikker, der anvendes til at skabe mere harmonisk form af din krop. Det kan være kombination af fedtsugning, fedtinjektion og maveplastik. Behandlingen planlægges individuelt

Brystforstørrelse med eget fedt
Try på billedet for at læse mere om bodycontouring i magasinet Nord
Find vej

Søernes Privathospital ligger på Martinsvej 10, Frederiksberg. Vejen er blind og ender mod Sankt Jørgens Sø.

Forum Metrostation ligger 500 meters gang fra hospitalet. Det tager ca 6 min at gå fra stationen til hospitalet.

Bus 71 stopper på Vodroffsvej lige vej Martinsvej, ca 100m fra hospitalet.

Til Søernes Privathospital er der tilknyttet 3 afmærkede parkeringspladser som kan benyttes uden betaling. Der er betalingsparkering i Frederiksberg Kommune. Parkering er mulig på de omkringliggende veje. Der skal anvendes P-app, fx Easypark.

Udredning og behandling

Trine Foged Henriksen er vores specialist inden for fedt transplantation og bodycontouring. 

Læs mere på hendes hjemmeside her hvor du også kan se før/efter billeder

Kandidater til bodycontouring kombinationsteknikker har ofte været igennem en eller flere af følgende: graviditeter, overgangsalder, større vægtøgning eller vægttab, mange vægtudsving over tid. Endelig er der kvinder og mænd, der bare er skabt med en kropsform, som de ikke føler er harmonisk.

Men bodycontouring er for mænd og kvinder med stabil vægt. Det er ikke i stedet for en slankekur. Operationerne bør først foretages, når du har opnået din ønskede vægt og har været vægtstabil i min. 6   måneder. Hvis du får foretaget operation og bagefter har vægttab, kan du få hudoverskud og man kan ikke forudsige det kosmetiske resultat. Hvis du har vægtøgning efter operationen kan det ligeledes resultere i ikke-tilfredsstillende resultat, evt. med breddeøgede ar og strækmærker. Du anbefales at holde vægten og være dedikeret til at bevare din nye krops proportioner efter body contouring. Hvis du gør det, kan du bevare effekten af behandlingen i flere år.

Ved en forundersøgelse gennemgår vi dine ønsker og forventninger, og ud fra en klinisk undersøgelse og vurdering af din kropsform, får du en individuel vejledning om hvilke behandlingsmuligheder du har, samt beskrivelse af om dine forventninger kan indfries.

Ved forundersøgelsen bliver du informeret om operationen, senfølger og eventuelle komplikationer. Ved forundersøgelsen vises ”før og efter”- billeder af andre patienter, så du får et realistisk indtryk af det forventede resultat.

Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen.

Der skal gå mindst én uge fra forundersøgelsen til operationen, hvis indgrebet betragtes som udelukkende kosmetisk betinget.

Operationen foretages i fuld bedøvelse. Læs venligst særskilt vejledning om bedøvelse.

Bodycontouring udføres i fuld bedøvelse. Operationen udføres udelukkende af Trine Foged Henriksen. 

Operationen afsluttes med anlæggelse af en komprimerende bandage, der skal anvendes i tre uger hele døgnet. De følgende tre uger blot om dagen. De første timer efter operationen vil din hjerterytme, vejrtrækning m.m. blive elektronisk og personligt overvåget.

Ved udskrivelse kan du en ekstra bandage udleveret mod merpris, så du kan vaske og skifte bandagen ved behov. Du kan udskrives samme eller næste dag. Hvis der skal fjernes mere end 2-3 liter fedt eller du har fået foretaget en stor maveplastik, er du indlagt til næste dag.. Ved udskrivelsen får du udleveret smertestillende medicin samt kirurgens telefonnummer.

Der skal ikke fjernes tråde. Få dage efter operationen kan du tage brusebad.

Arbejde: Du skal regne med at være holde fri fra arbejde i 1 – 10 dage.

Sport og motion: Sportsaktiviteter kan normalt genoptages efter 3 uger.

Sol/solarium: Så snart der ikke længere er misfarvninger i huden må du være i sol igen, men du bør beskytte arrene mod sol i et år (vha. høj solfaktor eller plaster).

Du tilbydes kontrol efter 3-6 måneder. Det er vigtigt, at du holder vægten. Ved kontrollen kan man vurdere, om der eventuelt er behov for en mindre korrektion. En sådan er normalt uden beregning for patienten. I ca. 10 procent af tilfældene skal der foretages en lille korrektion.

Du kan regne med at resultatet holder mange år, men vævet vil selvfølgelig følge de almindelige aldersforandringer. Desuden vil en vægtændring naturligvis også påvirke resultatet.

Der er altid risiko for komplikationer, herunder infektion og blødning ved en operation. Risici ved body contouring afhænger af hvilke teknikker, der kombineres. Du kan læse herom andre steder på hjemmesiden. Vi kombinerer ofte flere teknikker for at opnå bedst muligt resultat..

Der er imidlertid en sammenhæng mellem hvor mange store indgreb man kombinere i samme operation og en øget risiko for komplikationer.

Derfor kan det nogle tilfælde være bedst at foretage to operationer. 

 • Trine Foged Henriksen

  Speciallæge, Ph.d, i plastikkirurgi, tidligere overlæge på Rigshospitalet, nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.

   

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

  Trine Foged Henriksen
Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

For at sikre at du får den bedste behandling i de bedste rammer, føres der kontrol via Fødevarestyrelsen. Du kan læse mere om dette emne her

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.