• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Brystforstørrelse med eget fedt

På Søernes Privathospital laver vores erfarne specialister brystforstørrende operationer med både brystimplantater og eget fedt.

Udredning og behandling

Der kan være forskellige årsager til ønsket om en brystforstørrende operation. Hos unge kvinder skyldes det oftest utilfredshed omkring størrelsen i forhold til kroppens andre dimensioner. Hos kvinder over 30 års alderen er der ofte tale om, at brysterne er blevet mindre, forskelligartede og eventuelt slappere efter fødsler og amning.

Uanset baggrund, så kan en brystforstørrelse med brystimplantater være en god løsning, men der er en række forhold, som man grundigt skal overveje, før beslutningen om en operation træffes.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at foretage et brystløft inden eller samtidigt med den brystforstørrende operation. Du kan læse mere om brystløft her.

Vigtig info

På Søernes Privathospital er det vigtigt for os at du får det bedste resultat og en god oplevelse. Derfor lægger vi vægt på at slutresultatet bliver harmonisk i forhold til dine dimensioner i øvrigt og at du oplever et sikkert forløb.

Vi er specialiserede i brystforstørrelse med eget fedt og ved brystforstørrelse med implantater har vi valgt at anvende brystimplantater af fabrikatet Mentor (Cohensive I, II & III), fordi vi har god erfaring med valget af disse skærefaste brystimplantater, som både fås runde eller dråbeformede, hvilket kombinerer ønsket om et godt resultat og størst mulig sikkerhed.

Komplikationsfrekvensen er lavere ved brug af Mentor-implantaterne end ved andre produkter, især når det drejer sig om kapseldannelse. Derudover tilbyder vi dig en sikkerhed i at Søernes Privathospital dækker:

 • Alle kontroller i forbindelse med problemer indtil 10 år efter den brystforstørrende operation er gratis
 • 5 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse
 • 10 års garanti for gratis implantatskift ved ruptur af bløde runde brystimplantater (cohesive I)
 • 25 års garanti for gratis implantatskift ved ruptur af skærefaste brystimplantater (cohesive II + III)

Det er vigtigt for os, at du føler den størst mulige sikkerhed, tillid og tryghed i fremtiden – uden at det skal koste dig ekstra.

En brystforstørrende operation foregår i fuld bedøvelse med efterfølgende overnatning i klinikken til næste dag. Dette er ligeledes inkluderet i prisen.

Hvis du er over 35 år, anbefaler vi, at du får foretaget en mammografi inden den brystforstørrende operation. Hvis du har fået foretaget en mammografi, bør den højst være 1 år gammel.

SE FORANDRINGEN

Før og efter billeder

Se før og efter billeder her. Kontakt os endelig for mere info. Vi er kun et telefonopkald væk.

 • Trine Foged Henriksen

  Speciallæge, Ph.d, i plastikkirurgi, tidligere overlæge på Rigshospitalet, nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.

   

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

  Trine Foged Henriksen
Finansering

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Søernes Privathospital nem og gennemskuelig finansiering.

Sæt dit lånebehov og ydelse i kassen til venstre og se med det samme hvad din månedlige ydelse bliver. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

For at sikre at du får den bedste behandling i de bedste rammer, føres der kontrol via Fødevarestyrelsen. Du kan læse mere om dette emne her

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.