Øre og hørelse

Søernes Privathospital udreder og behandler – på højeste nationale og internationale niveau – alle problemer med hørelse og godartede sygdomme i ydre øre, trommehinde, mellemøre og det Eustakiske rør (øre-trompeten).

Udredning og behandling

Søernes Privathospital kan som det eneste privathospital i Danmark tilbyde ballon-udvidelse af det Eustakiske rør i både lokal og fuld bedøvelse.

De tilknyttede speciallæger har alle en højt specialiseret uddannelse i ørekirurgi og er landskendte fageksperter med langvarig baggrund på flere af landets største og mest velrenommerede øre-, næse-, halsafdelinger.

Alle speciallæger har en omfattende videnskabelig produktion og er fortsat dybt involveret i forskningsprojekter indenfor sygdomme i øret og behandling af disse. Vi er hertil involveret i undervisningen af nye speciallæger i ørekirurgi, både på nationalt og internationalt niveau og er med i en række faglige bestyrelser. Alle speciallæger deltager løbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser.

Til undersøgelse af hørelsen er der tilknyttet audiologiassistenter. Der anvendes det bedst tilgængelige udstyr til høreprøver og undersøgelse af mellemøretryk fra det danske firma Interacustics®. Privathospitalet er nationalt referencecenter for Interacoustics og anvender derfor altid det nyeste udstyr. 

VI SAMARBEJDER MED HOVEDSTADENS HØRECENTER

Vi har et godt samarbejde med Hovedstadens Hørecenter, der udleverer høreapparater og er lokaliseret i samme bygning. Vi tilbyder endvidere audiologopædisk assistance til alle former for hørerehabilitering. Læs mere HER.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Du skal faste til din operation i fuld bedøvelse. Det betyder at du ikke må spise og drikke 6 timer før din operation. Du må dog godt drikke vand eller sort kaffe uden mælk op til 2 timer før din operation. Du må ikke drikke juice eller mælk.

Efter din operation vågner du op i vores flotte lokaler med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Vi sørger for at du er smertedækket og får mad og drikke. 

Maden får vi fra The Protein Kitchen http://www.theproteinkitchen.dk

Har du været bedøvet skal du have nogen til at hente dig på dagen og gerne én at sove sammen med den første nat.

Som patient på Søernes Privathospital er du altid dækket af vores tavshedspligt. Vi lægger din journalnotater og prøveresultater ud til din disposition – det er din ret. 

Du har altid ret til at få information om din behandling, mulige ricisi og forventede resultat. 

Som patient skal du altid give informeret samtykke til en hver behandling og din læge og sygeplejerske vil spørge dig herom. 

Som patient har du lov fastsatte rettigheder 

Vi vil altid gøre alt hvad vi kan for at du skal få den bedste oplevelse hos os. 

Skulle du alligevel opleve bivirkninger eller komplikationer til din behandling kan du få hjælp på Styrelsen for patienterstatningen http://www.pebl.dk

Skulle uheldet være ude og du vil klage, vil vi naturligvis som det første tage imod dig og lytte til dig. Du kan finde information og hjælp hos Styrelsen for patientklager http://www.stpk.dk

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.

Som offentlig patient er du omfattet af ventelistegarantien. 

For en lang række sygdomme gælder det, at hvis der er mere end 30 dage til din tid til forundersøgelse eller operation har du ret til behandling på et privathospital 

Du kan læse mere om det her: https://soernesprivathospital.dk/om-os/hvordan-kommer-jeg-ind-paa-et-privathospital/

  • Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C