Filler

På Søernes Privathospital tilbyder vi behandling med filler fra landets førende speciallæger og kosmetologiske sygeplejersker.

Udredning og behandling

Vi tilbyder behandling med filler fra landets førende speciallæger og kosmetologiske sygeplejersker. Med denne  type filler kan vi skabe en volumen og et nyt liv til ansigtet med en øjeblikkelig virkning og en behandling der får kroppens egne naturlige kollagenproduktion igang.

hvilket øger fillerens tilpasning til din hud, og skaber et sikkert og naturligt resultat.

 

Forbedret hudkvalitet
Belotero Revive er en skinbooster, som får din hud til at se frisk og ung ud. Den fantastiske kombination af HA og glycerol giver din hud den bedste re-hydrering, så huden får sin naturlige glød og fugt tilbage. Belotero Revive har en unik holdbarhed. Denne filler gør dig Instagram klar – uden filter.  

Overfladiske og moderate linjer
Sig farvel til overfladiske og moderate linjer med Belotero® Soft og Belotero® Balance, som udglatter fine linjer og rynker. Er specielt god til overfladiske rynker omkring øjnene, i panden, omkring munden samt til creepet hud.  

Moderate og dybe rynker
Belotero Intense skaber volumen og er designet til at udglatte selv dybe rynker og furer i ansigtet. Er særlig god til at give læber mere naturlig fylde samt til at udglatte rynker i de bevægelige områder omkring munden.

Øget volumen og skaber stærkere konturer
Hvis du vil genskabe dit ansigts naturlige volumen, bør du prøve Belotero® Volume – en ideel filler til at skulpturere ansigtet, og skabe smukke fyldige kurver. Denne filler har en unik løftekapacitet, og er derfor ideel til at genskabe flotte kindben, tindinger, kæbepartier og hage.

Fyldige og harmoniske læber
Belotero® Lips består af Belotero Shape og Belotero Contour, er tilsammen designet til at skabe det helt perfekte resultat, skræddersyet til dig. Belotero Shape giver dig naturlig volumen, imens Belotero® Contour skaber en optimal konturering og en naturlig amorbue. Generelt oplever de flest, at der er relativt lille hævelse efter behandlingen, så man undgår nede tid. 

Blanching teknik
Belotero-porteføljen er den eneste kommercielt tilgængelige HA-filler, der kan anvendes med blanching-teknikken i det yderste hudlag. Blanching teknikken er en sikker måde at injicere tæt på overfladen med godt resultat, og er bl.a. fantastisk til at behandle de overfladiske rynker omkring munden (”rygerynker”).

Også til mænd
Mænds hudstruktur er forskellig fra kvinders, typisk er den væsentlig tykkere og har et højere indhold af kollagen. Med tiden vil mænds hud dog miste både struktur og elasticitet, på samme vis som kvinders hud. Belotero Intense og Belotero Volume er ideelle til at genskabe konturer hos mænd – fx kæbe, tindinger og hage samt til udfyldning af de nasolabiale folder.

Når du har besluttet dig for at få foretaget en behandling med Belotero, vil den behandlende læge/sygeplejerske forud for behandlingen lave en forundersøgelse. Der vil i den forbindelse blive spurgt ind til eventuelle sygdomme, medicin, graviditet etc. Denne forundersøgelse skal foretages minimum 48 timer forud for selve behandlingen – da der i Danmark af sundhedsmyndighederne kræves en betænkningstid på 48 timer forud for kosmetiske behandlinger. Under behandlingen injiceres produktet med en meget lille nål/kanyle i det område, der skal behandles. Behandlingen tager som regel mellem 20 og 45 minutter, alt efter indikationsområdet.

Når produktet injiceres i huden, er behandlingen stort set smertefri. Enkelte patienter kan dog opleve let ubehag. Belotero fås med lidokain, som har en smertelindrende effekt, og dermed minimerer ubehag forbundet med behandlingen.

Belotero optages hurtigt, men dog over tid, i din hud, så du, i modsætning til andre fillers, stort set ikke kan mærke det injicerede produkt. Dette er særligt vigtigt i et område som f.eks. læberne, hvor du ønsker at se et smukt resultat, uden at det føles anderledes. Dette opnås grundet Beloteros gode integrationsevne.

Nogle oplever hævelse eller rødme umiddelbart efter behandlingen, som dog forsvinder hurtigt igen. De fleste kan begynde arbejde igen umiddelbart efter behandlingen. Eftersom Belotero injiceres i og under huden, er det sandsynligt at få blå mærker, men disse kan nemt dækkes med lidt makeup.

Ja, du kan se det flotte resultat med det samme. Da behandlingen er mindre invasiv end en operation, vil du kunne fortsætte din dagligdag, så snart behandlingen er overstået.

En af de største fordele ved Belotero er, at virkningen holder længe – men virkningen er ikke permanent. Hvor længe behandlingen holder, afhænger af en række faktorer som f.eks. behandlingsform, det behandlede område, hudtype, hudens tilstand, livsstil og alder. Efter den første behandling anbefales det, at du får et par opfølgende behandlinger. Når du kommer til kontrol, er det sandsynligt, at din behandler vælger at give dig endnu en injektion for at understøtte den første behandling. Læs meget mere om den nye type filler her.
smukke læber med filler

Læber med Boletero filler

 • Speciallæge, Ph.d, plastikkirurg

  Trine Foged Henriksen

  Trine Foged Henriksen har været overlæge på Rigshospitalet og er nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

  Trine Foged Henriksen udfører en lang række forskellige operationer, herunder:

  • Body contouring
  • Brazilian butt lift (BBL) med eget fedtvæv
  • Kosmetiske brystoperationer
   • Brystforstørrende operation (BFO) med implantater og/eller eget fedtvæv
   • Kombineret BFO og brystløft
   • Brystreduktion og/eller brystløft
   • Operation for gynækomasti (mandlig brystudvikling)
  • Korrektiv brystoperation
   • Udskiftning/fjernelse af brystimplantater
   • Erstatning af brystimplantater med eget fedtvæv
   • Korrektion af asymmetri eller anden medfødt misdannelse eller efter tidligere operation
  • Brystoperation efter tidligere behandling for brystkræft
   • Brystrekonstruktion efter mastektomi
   • Brystkorrektion efter brystbevarende operation
  • Liposuction og liposculpturing
  • Mommy makeover
  • Operation for slapt maveskind +/- bugvægsplastik
  • Minimaveplastik eller korrektion af kejsersnitar
  • Ansigtsoperationer
   • Lipoinjektion til korrektion af aldersforandringer i ansigt
   • Facelift
   • Øjenlågsoperationer

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer, samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.


  Trine Foged Henriksen
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Tina Tos

  Tina er dygtig, erfaren og har øje for detaljen. Hun er utrolig vellidt blandt patienter, kollegaer og de mange speciallæger hun underviser, når hun ikke er her på Martinsvej.

  Tina er specialiseret i brystoperationer, mikrokirurgi, rekonstruktion, maveplastik og fedt transplantationer med øje for æstetikken. Med Tina Tos er du i de bedste hænder.

  Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler både nationalt og internationalt. Hun er medlem af Lægeforeningen, Forening for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

  Tina Tos
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Jennifer Drejøe

  Jennifer er vores kirurg med en sikker hånd og et stort smil. Du er i gode og trygge hænder, når du møder Jennifer. Jennifer Drejøe er specialiseret og har ekstensiv erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, som brystreduktion, løft og forstørrelser. Derudover er hun specialiseret i ørekorrektioner. Jennifer er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR) og Mikrokirurgisk selskab Dansk Kirurgisk selskab
  Jennifer Drejøe
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Philippe Claus Bandier​

  Philippe er en rigtig god kollega, med mange års erfaring og et skarpt øje for detaljerne.

  Phillippe er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer. Derudover operere han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

  Phillipe deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer, derudover har han en position i det plastikkirurgiske team på Sjællands Universitetshospital.

  Philippe Claus Bandier​
 • Overlæge, Ph D og Plastikkirurg​

  Linda P. Jakobsen​

  Linda er overlæge, Ph D og lektor på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har en ekstensiv erfaring fra sit arbejde både i privat- og offentligt regi.

  ✔️ Operation af overskydende maveskind
  ✔️ Operation i området omkring øjnene
  ✔️ Operationer på ører og næse
  ✔️ Brystforstørrende operationer
  ✔️ Brystløft og reduktion
  ✔️ Lipofilling af ansigt
  ✔️ Fedtsugning

  Linda har derudover udgivet en række videnskabelige artikler og været reviewer på internationale tidsskrifter.

  Hun er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv kirurgi og Lægeforeningen.

  Linda P. Jakobsen​
Finansering

Søernernes Hospital tilbyder i samarbejde med Basis Bank, finansering af behandlinger.

Lån rente og gebyrfrit til udvalgte behandlinger indenfor søvn- og snorkekirurgi samt Plastikkirurgi. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.

 • Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C