Botox

På Søernes Privathospital har vi de bedste og mest erfarne team af dermatologer og plastikkirurger, som sørger for at give dig det bedste resultat.

Udredning og behandling

Grunden til at du skal vælge botox, er at det vil få dit ansigt til at se friskere og yngre ud igen ved at reducere rynker i ansigtet. Vi tilpasser botoxbehandlingen dit ansigt, ønsker og dine proportioner.

Der findes flere fabrikater af botulinum toxin (Botox), der både anvendes til medicinske og kosmetiske behandlinger.

Rynker i panden er et klassisk alderstegn. Rynkerne er vandrette og skyldes de naturlige sammentrækninger i pandemusklen. Rynkerne fjernes let med en botox behandling, som får pandemusklen til at slappe af.

Rynker mellem øjenbrynene kan give et træt og bekymret udtryk. Rynkerne ligner et II og skyldes permanente muskelsammentrækninger i området. Rynkerne fjernes nemt og giver et naturligt look med Botox og kræver et par små prik.

Nedsunkne eller lavt siddende øjenbryn kan få dig til at se træt og uoplagt ud. Årsagen kan være medfødt eller aldersbetinget. Begge tilstande kan behandles med Botox. Botox går ind og hæmmer den muskel som trækker ned i øjenbrynet og du opnår det ønskede resultat.

De fleste mennesker har smilerynker ved øjenkrogen. Med alderen vil disse smilerynker ofte blive permanente. Mennesker, der arbejder i stærkt lys fx kontorlandskaber eller udendørs, har en øget risiko for at få netop disse rynker, fordi øjnene kniber sammen i det skarpe lys. Det lader sig dog let behandle med Botox og kræver kun enkelte prik ved hvert øje.

Rynker under øjnene kan behandles effektivt med Botox. Man skal dog være opmærksom på, at man ikke kan fjerne ‘poser’ eller den mørke farve under øjnene.

Bedrøvede mundvige kan give et trist og nedtrykt udseende. Glæde og overskud findes i smil og opadgående mundvige. Årsagen til nedadhængende mundvige er dog helt naturlig og oftest aldersbetinget, fordi muskeltrækket i mundvigene forstærkes, og fedtet i kinderne og hagen reduceres. Nedadhængende mundvige kan behandles ved at hæmme den muskel, som trækker ned i mundvigen med botox. Behandlingen kræver et par små prik på hver side.

Korrektion af tandkødssmilet, også kaldes ‘gummy-smile’. Synligt tandkød kan ofte skyldes overaktivitet i mundens muskler eller selve anatomien omkring munden. Uanset årsagen, kan det behandles med botox, som går ind og hæmmer aktiviteten.

Hvis næsetippen er nedadgående, når du smiler, kan dette korrigeres med enkelte prik Botox. Botox vil få næsetippen til at være mere neutralt placeret i forhold til resten af næsen.

Med alderen har huden en tendens til at folde, når man smiler eller griner. Linjerne kan behandles effektivt med Botox, der hæmmer de små muskler, som trækker i huden.

Oplever du indtrækninger på hagen? Der er ikke tale om typiske rynker men mere små fordybninger, som forværres, når man spænder muskulaturen i området. Disse indtrækninger ses både hos unge og ældre. Tilstanden kan behandles med Botox med flotte resultater og fjerner ikke den vandrette linje der er med til at definere din hagelinje.

Skift Ansigtets og halsens hudmuskel ligger lige under huden. Med alderen bliver huden slappere, og musklen ses tydeligere, hvilket kan fremkalde mere synlige lodrette bånd på halsen. ‘Båndene’ kan fjernes med Botox, hvorved huden på halsen opstrammes og genvinder sin normale kontur. Behandlingen kræver enkelte prik i hvert bånd. Er der tale om kalkunhals (slaphed og tyngde i halsens hud) skal den behandles kirurgisk.

Microbotox er en teknik, der går ind og behandler hudens kvalitet og porestruktur. Behandlingen afslapper ikke musklerne, som den klassiske Botox behandling, men virker overfladisk og forbedrer hudens glød og teint. Det er således snarere tale om en hudforyngelse end en klassisk rynkebehandling. Behandling kræver man bliver stukket talrige gange, men det varer kun omkring 10 minutter. Vi behandler med denne teknik både i panden, på kinderne, hagen, halsen m.m.

 • Speciallæge, Ph.d, plastikkirurg

  Trine Foged Henriksen

  Trine Foged Henriksen har været overlæge på Rigshospitalet og er nu fuldtidsansat på Søernes Privathospital.

  Hun har stor kirurgisk og videnskabelig erfaring i kosmetiske, korrektive og rekonstruktive brystoperationer. Hun er desuden subspecialiseret i fedttransplantation mhp. brystforstørrelse, bodycontouring og Brazilian Butt lift (BBL) med eget fedtvæv.

  Trine Foged Henriksen udfører en lang række forskellige operationer, herunder:

  • Body contouring
  • Brazilian butt lift (BBL) med eget fedtvæv
  • Kosmetiske brystoperationer
   • Brystforstørrende operation (BFO) med implantater og/eller eget fedtvæv
   • Kombineret BFO og brystløft
   • Brystreduktion og/eller brystløft
   • Operation for gynækomasti (mandlig brystudvikling)
  • Korrektiv brystoperation
   • Udskiftning/fjernelse af brystimplantater
   • Erstatning af brystimplantater med eget fedtvæv
   • Korrektion af asymmetri eller anden medfødt misdannelse eller efter tidligere operation
  • Brystoperation efter tidligere behandling for brystkræft
   • Brystrekonstruktion efter mastektomi
   • Brystkorrektion efter brystbevarende operation
  • Liposuction og liposculpturing
  • Mommy makeover
  • Operation for slapt maveskind +/- bugvægsplastik
  • Minimaveplastik eller korrektion af kejsersnitar
  • Ansigtsoperationer
   • Lipoinjektion til korrektion af aldersforandringer i ansigt
   • Facelift
   • Øjenlågsoperationer

  Se mere på www.trinefogedhenriksen.dk

   

  Trine Foged Henriksen etablerede i 1999 Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister, et arbejde som hun i 2005 fik FEMINAS Kvindepris for. Mammaregisteret er verdens første vidensbank, hvor man systematisk har indsamlet viden om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer, samt information om diverse operationsteknikker og brystimplantater på markedet. Forskningsresultaterne har bidraget til international viden om implantatsikkerhed. Samtidig kan viden fra Mammaregisteret bidrage til at kvinder, der overvejer brystoperationer får videnskabeligt dokumenteret information om fordele og risici ved brystoperationer.


  Trine Foged Henriksen
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Tina Tos

  Tina er dygtig, erfaren og har øje for detaljen. Hun er utrolig vellidt blandt patienter, kollegaer og de mange speciallæger hun underviser, når hun ikke er her på Martinsvej.

  Tina er specialiseret i brystoperationer, mikrokirurgi, rekonstruktion, maveplastik og fedt transplantationer med øje for æstetikken. Med Tina Tos er du i de bedste hænder.

  Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler både nationalt og internationalt. Hun er medlem af Lægeforeningen, Forening for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

  Tina Tos
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Jennifer Drejøe

  Jennifer er vores kirurg med en sikker hånd og et stort smil. Du er i gode og trygge hænder, når du møder Jennifer. Jennifer Drejøe er specialiseret og har ekstensiv erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, som brystreduktion, løft og forstørrelser. Derudover er hun specialiseret i ørekorrektioner. Jennifer er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR) og Mikrokirurgisk selskab Dansk Kirurgisk selskab
  Jennifer Drejøe
 • Overlæge og plastikkirurg​

  Philippe Claus Bandier​

  Philippe er en rigtig god kollega, med mange års erfaring og et skarpt øje for detaljerne.

  Phillippe er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer. Derudover operere han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

  Phillipe deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer, derudover har han en position i det plastikkirurgiske team på Sjællands Universitetshospital.

  Philippe Claus Bandier​
 • Overlæge, Ph D og Plastikkirurg​

  Linda P. Jakobsen​

  Linda er overlæge, Ph D og lektor på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har en ekstensiv erfaring fra sit arbejde både i privat- og offentligt regi.

  ✔️ Operation af overskydende maveskind
  ✔️ Operation i området omkring øjnene
  ✔️ Operationer på ører og næse
  ✔️ Brystforstørrende operationer
  ✔️ Brystløft og reduktion
  ✔️ Lipofilling af ansigt
  ✔️ Fedtsugning

  Linda har derudover udgivet en række videnskabelige artikler og været reviewer på internationale tidsskrifter.

  Hun er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv kirurgi og Lægeforeningen.

  Linda P. Jakobsen​
Finansering

Søernernes Hospital tilbyder i samarbejde med Basis Bank, finansering af behandlinger.

Lån rente og gebyrfrit til udvalgte behandlinger indenfor søvn- og snorkekirurgi samt Plastikkirurgi. Bliv godkendt online på få minutter.

Info

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +4530600097 eller info@soernesprivathospital.dk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato.

Betaling kan desværre ikke foretages med kontanter, men kan indbetaler via bank eller via Dankort. Ved bankindbetaling skal betalingen være os i hænde rettidigt.

Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes. 

Indbetaling skal ske på konto: 

Sydbank
Reg: 6845
Kontonummer: 2331579

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.

 • Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
 • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C