• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Fillers

Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed.

Ikke-permanente fillers 

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vand mindskes.

Resultatet bliver en mere tør og tyndere hud, som kan fremstå slap. Kinderne bliver indsunkne og rynker eller furer mere tydlige. Denne type rynker kaldes statiske rynker eller linjer, fordi de skyldes tab af volumen og elasticitet i huden og ikke muskelaktivitet.

Hvad er filler?

Fillers kan have forskellige navne afhængig af, hvilket firma de kommer fra. F.eks. Restylane, Juvederm, Aliaxin m.fl.

Ikke-permanente fillers består primært af hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.

Hvordan virker filler?

Ikke-permanente fillers er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Ikke-permanente fillers erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering.

Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske foryngende behandlinger f.eks. Botox, laserbehandlinger eller kirurgi.

Skinboostere

Skinboostere bruges til at forbedre den generelle hudkvalitet i overfladen. Skinbooster tilfører huden fugt og kan give mere spændstighed. Det kan også reducere fine linjer og rynker.

Skinbooster kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinderne, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolletè, håndryg og albuer.

Behandling med Prophilo

Profhilo er et hybridkompleks af hyaluronsyrer med to forskellige molekylevægte i høj opløsning, som griber ind i hudens fysiologiske aldringsproces, og er designet til vævsremodellering og forbedring af slap hud i ansigt samt på hals og håndrygge.

Prophilo tilføjer ikke kun fugt og volumen til huden, men også en høj koncentration af hyaluronsyre (64mg/2ml). Profhilo stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, kollagen og elastin, som giver en opstrammende virkning på huden.

Produktet indeholder ikke BDDE (et stof som kryds-binder traditionelle fillers), hvilket gør den fri for syntetiske stoffer.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal afsætte ca. 30-60 min. til behandlingen. Du kan oftest tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter.

Efter behandlingen af læberne er du hævet i flere dage.

Hvor længe holder effekten af filler?

Resultatet af behandlingen kan du se med det samme. Da filler nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen evt. gentages jævnligt.

Resultatet holder i 6-12 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Forventelige gener i starten

Du skal forvente, at der kommer hævelse, blå mærker og rødme i det behandlede område, som typisk forsvinder i løbet af ca. en uge.

Gentagelse af behandling

Behandling med filler er en proces og afhængig af, hvilke områder du får behandlet, kan det i visse tilfælde være nødvendigt med gentagne behandlinger, før du opnår et tilfredsstillende resultat. Det er bl.a. afhængigt af rynkernes sværhedsgrad.

Der vil ske en gradvis forbedring af hudens kvalitet og fylde i det behandlede område.

Kliniske erfaringer viser, at efterbehandling øger holdbarheden af behandlingen.

Vigtig info

Inden behandlingen starter, skal du læse og underskrive vores kundeinformation, som du finder ved at klikke på knappen.
Info omkring kosmetiske behandlinger

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +45 3060 0097 eller info@soernesprivathospital.dk

Inden du får foretaget en kosmetisk hudbehandling, skal du først til en konsultation hos en af vores specialister i kosmetiske behandlinger. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valg af behandling. Du skal være fyldt 18, før du må få foretaget kosmetiske behandlinger.

Inden du tager beslutningen om at få foretaget en behandling, er det vigtigt at du tænker dig godt om. Derfor skal der ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger gå mindst 48 timer, efter du har været til konsultation og har fået information om behandlingen, inden du kan blive behandlet. Ved kemisk peeling kan du dog blive behandlet umiddelbart efter forundersøgelsen, der foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

Der er mange informationer at forholde sig til, så du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder og metoder, bivirkninger og efterforløbet. 

Har du spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Book tid her
Send os en email

Ring på +45 30 60 00 97