• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

På Søernes Privathospital fjerner vi pigmentpletter, forsaget af sol, alder, spor af karsprængninger, mørke plamager eller andet. Vores specialister hjælper dig med at finde din fine og jævne hudtone frem igen.

Har du en lys hudtype, er du særligt udsat, og pigmentforandringerne bliver stadig mere tydelige med alderen – og solens stråler gør desværre pigmentforandringerne endnu tydeligere. På Søernes Privathospital bruger vi laserteknologi til at fjerne pigmentpletter i ansigtet.

GØR DIN HUD YNGRE

Vil du gerne have din stramme og unge hud tilbage? Så kan løsningen være hudforyngede laserbehandling. Behandlingen kan fjerne pigementpletter og genoprette hudens tone og struktur, og oveni det bidrager den til at mindske rynker.

Hudforyngende laserbehandling vil:

  • Genskabe hudens struktur og spændstighed
  • Fjerne pigmentpletter i ansigt og resten af kroppen
  • Fjerne røde karsprængninger i ansigt og på resten af kroppen

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Under behandlingen benytter vi den nyeste teknologi, som giver en kort lyspulslængde, så lyset fremkalder en let og kontrolleret inflammation i huden. Dermed stimuleres hudens bindevævsceller til at øge produktionen af elastin, kollagen og glucosaminoglycaner. På den måde forbedre vi hudens struktur og spændstighed. Resultaterne er at pigmentpletterne i ansigtet bliver mindre tydelige eller helt forsvinder.

AR ELLER BRANDSÅR

Pigmentpletter forsaget af ar eller ar fra brandsår kan desværre ikke fjernes med laser. De kan dog i stedet behandles og reduceres med en medicinsk peeling og du vil opleve at de brune pletter reduceres, din hud bliver mere jævn og du får en sund glød tilbage.

INDIVIDUEL RÅDGIVNING

På Søernes Privathospital er det vigtigt for os, at du opnår det bedste og ønskede resultat. Derfor vil vi gerne mødes med dig og snakke om dine individuelle ønsker og behov. På Søernes Privathospital tilbyder vi effektive behandlinger af pigmentforandringer og karsprængninger – og du får din helt egen behandlingsplan baseret på den nyeste viden på området.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.