• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Kemisk peeling

Peeling kan give huden et forfriskende og naturligt yngre udseende. Man reducerer/fjerner gammel og rynket pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye friske hudceller. Behandlingen virker også fugtgivende og hudopstrammende.

Hvad er peeling?

En peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning, hvor flere af hudens lag udskiftes, fornyes og strammes op. Peeling-behandlinger kan være overfladiske eller middeldybe, afhængig af formålet i huden.

Peelinger er bedst til personer med lys hud.
Peeling kan evt. kombineres med laserbehandling.

Midler, som anvendes til peeling er:
– AHA (frugtsyrer)
– GHA (glycolsyre)
– BHA (salicylsyre)
– TCA (Trikloreddikesyre)

Disse midler indeholder desuden ofte alkohol, antioxidanter, Idebenone eller C- og/eller E-vitaminer.

Huden kan forbehandles bl.a. med derivater af A-vitamin, som medvirker til, at huden heler hurtigere efter peelingen.

Hvordan virker peeling?

Vandrensning og antioxidanter forbedrer huden og bevirker, at de peelende emner trænger mere ensartet ind i huden.

Peeling provokerer en vævsirritation, primært med rødme og hævelse, og siden skaller hudens øverste lag af.

Graden af disse reaktioner er bl.a. afhængig af peeling-emnernes styrke, mængde, behandlingstid samt hudområdets følsomhed og modtagelighed. Det tager fra få dage til et par uger.

Efter stærke peelinger kan huden skalle af i flager over flere uger.

Konsultation

Inden du kan blive behandlet med peeling, skal du først til konsultation hos en af vores specialister i kosmetiske behandlinger. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valg af behandling.

Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen, da der er mange informationer at forholde sig til. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder og metoder, bivirkninger og efterforløbet.

Efter konsultationen kan du bestille tid til behandling.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager ca. 45 minutter. Du kan tage hjem umiddelbart efter. Du kan sædvanligvis gå på arbejde den følgende dag med lidt dækkende mineralpudder med solfaktor.

Gør det ondt?

Behandlingen kræver ikke bedøvelse. Under behandlingen kan du mærke en prikken, svien og kortvarig smerte/kløe.

Hvor længe holder effekten?

Det er oftest nødvendigt med 3-4 peeling behandlinger i en serie og ofte med forskellige aktive emner f.eks. med AHA (frugtsyrer) hver anden uge.

Herefter vil de behandlende områder fremtræde med et forynget, glansfuldt, ensartet og mere spændstigt og opstrammet udseende.

I starten vil den behandlede hud være lysere end før behandlingen.

Virkningen af en behandlingsserie holder ofte i lang tid, dvs. i måneder eller år. Det er bl.a. afhængigt af din livsstil, og hvor godt du beskytter dig mod solen.

God hudpleje anbefales.

Vigtig info

Det er vigtigt, at du læser denne skriftlige information grundigt, inden du kommer til forundersøgelse til en kosmetisk behandling.
filler
botox
Info omkring kosmetiske behandlinger

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +45 3060 0097 eller info@soernesprivathospital.dk

Inden du får foretaget en kosmetisk hudbehandling, skal du først til en konsultation hos en af vores specialister i kosmetiske behandlinger. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valg af behandling. Du skal være fyldt 18, før du må få foretaget kosmetiske behandlinger.

Inden du tager beslutningen om at få foretaget en behandling, er det vigtigt at du tænker dig godt om. Derfor skal der ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger gå mindst 48 timer, efter du har været til konsultation og har fået information om behandlingen, inden du kan blive behandlet. Ved kemisk peeling kan du dog blive behandlet umiddelbart efter forundersøgelsen, der foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

Der er mange informationer at forholde sig til, så du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder og metoder, bivirkninger og efterforløbet. 

Har du spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Book tid her
Send os en email

Ring på +45 30 60 00 97