• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Fillers

Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed.

Filler (Aliaxin, Restylane)

Ikke-permanent filler består af  Hyaluronsyre og vand, som findes natruligt i kroppens hud og bindevæv. Molekylet er således ikke et fremmed stof for kroppen, og den ikke -permanente filler kan skabe bedre kontur i ansigtet, udglatte rynker, korrigere og forstørre læbers form og løfte kindben og nedadvendte mundvige.

Filler-behandling er en effektiv metode til at genskabe hudens naturlige kontur, forbedre hudens fugtbalance og skabe mere spændstighed og glød i huden.

Holdbarheden er meget forskellig afhængig af hundens tilstand, alder, og hvor filleren lægges.
Den typiske virkningsvarighed strækker sig fra 3-12 måneder.

Behandling med filler er forbundet med meget få bivirkninger, men efter en behandling kan der være ømhed, let rødme, hævelse og blå mærker de første dage, specielt omkring munden og ved læbebehandling.

Følg vores instagram for mere 

Skinbooster-behandling

Skinbooster er en unik fugtbehandling, der udglatter fine linjer og rynker, samtidig med at den sikrer en unik hydrering indefra, så huden fremstår glat boostet og fornyet. 

Behandlingen medfører øget hudelasticitet, hudstrukturen vil fremstå mindre grov, og den reducerer fine linjer og kan forbedre og korrigere diskrete ar som f.eks. acne-ar.

Behandling med skinbooster gives typisk som en kur med 2-3 behandlinger med 2-4 ugers interval eller som en enkelt behandling efter behov. 

Det vurderes hos hver enkelt person, hvor mange behandlinger og ml der er behov for for at opnå det bedste resultat for hver enkelt kunde.

Profhilo-behandling

Hvad er Profhilo®?

Profhilo® er et injicerbart bioremodellerende produkt til ansigt og hals. Behandlingen modvirker tab af hudens elasticitet og er samtidig fugtgivende og kollagenstimulerende, hvilket giver ungdommens glød tilbage. Profhilo® er udviklet med IBSA’s patenterede NAHYCO®-teknologi og indeholder en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet, hvilket maksimerer virkningen uden tilsætning af krydsbundne kemiske stoffer.

Hvad kan du forvente før og efter?

Inden du starter din Profhilo®-behandling, har du en konsultation med os. Her diskuterer vi alt, hvad du har brug for at vide om Profhilo®. Vi hjælper dig også med en individuel behandlingsplan. Med en specialudviklet injektionsteknik, BAP (Bio Aesthetic Points) , kan antallet af behandlinger og derfor ubehag reduceres. Det betyder, at vores Profhilo®-behandlinger perfekt at få på farten med minimal efterfølgende down time. Varigheden af Profhilo® er forskellig fra person til person. I gennemsnit anbefaler vi en ny behandlingscyklus hver 6. til 8. måned.

Profhilo® Haenkenium

Vi anbefaler at supplere dininjektionsbehandling medantioxidantcremenProfhilo®Haenkenium. Resultater fra kliniske studier viser, at 

Profhilo®Haenkenium:

udsætter hudens aldringsproces

gendannerden beskyttende barrierefor sensitiv og stresset hud

forbedrerhudens kvalitet

øgerhudensfasthed og elasticitet

Resultater med Profhilo®

Kliniske studier har påvist både effektive og signifikante resultater efter behandling af Profhilo®. Når den ultrarene hyaluronsyre injiceres i hudens væv, accelereres regenerationen af aldersbetinget hudslaphed. Der er en signifikant forbedring af hudens hydrering efter kun én behandling samt øget elasticitet af huden efter to behandlinger.

Vigtig info

Det er vigtigt, at du læser denne skriftlige information grundigt, inden du kommer til forundersøgelse til en kosmetisk behandling.
filler
botox
Info omkring kosmetiske behandlinger

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +45 3060 0097 eller info@soernesprivathospital.dk

Inden du får foretaget en kosmetisk hudbehandling, skal du først til en konsultation hos en af vores specialister i kosmetiske behandlinger. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valg af behandling. Du skal være fyldt 18, før du må få foretaget kosmetiske behandlinger.

Inden du tager beslutningen om at få foretaget en behandling, er det vigtigt at du tænker dig godt om. Derfor skal der ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger gå mindst 48 timer, efter du har været til konsultation og har fået information om behandlingen, inden du kan blive behandlet. Ved kemisk peeling kan du dog blive behandlet umiddelbart efter forundersøgelsen, der foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

Der er mange informationer at forholde sig til, så du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder og metoder, bivirkninger og efterforløbet. 

Har du spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Book tid her
Send os en email

Ring på +45 30 60 00 97