• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Botox

Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox / Azzalure. Rynker i panden kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene eller ”rygerynker” på overlæben er lige charmerende.

De rynker i ansigtet, der kan behandles med Botox/Azzalure kaldes dynamiske eller mimiske rynker, fordi de skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler. Hos nogle kan rynkerne blive kroniske, og den kraftige muskelaktivitet kan forårsage spændingshovedpine.

Det er denne muskelaktivitet og disse rynker, vi kan behandle med botulinum toxin A – i folkemunde kaldet Botox.

Hvad er Botox/Azzalure?

Botox og Azzalure er begge handelsnavne på godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A, og de kan alle virke ens. Stoffet er godkendt i Danmark og har været benyttet siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger. Injektion med Botox eller lignende er den hyppigste lægelige kosmetiske behandling i USA. I 2006 blev givet mere end 4 mio. kosmetiske behandlinger med Botox.

Hvordan virker Botox/Azzalure?

Behandling med botulinum toxin A hæmmer frigørelse af signalstof fra nerve til muskel, så musklerne afslappes, huden udglattes, og de uønskede rynker mindskes. Resultatet er et yngre og mere oplagt udtryk. Effekten kan dog variere fra person til person, ligesom nogle personer skal have større eller mindre dosis af stoffet for at opnå den ønskede effekt.

Enkelte personer er ikke modtagelige for behandlingen, muligvis pga. tilstedeværelse af antistoffer i kroppen.

Hvis der er tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere behandling med botulinum toxin A med en ”filler”- Vi giver dig grundig rådgivning og anbefaler den rette behandling til dig.

I forbindelse med botulinum toxin A-behandling ses ofte, at en eventuel tendens til spændingshovedpine reduceres, idet musklerne afslappes.

Vi bevarer et levende ansigt

Behandling med Botox/Azzalure giver ikke et mimikløst ansigt, når du er i professionelle hænder. Følesansen i det behandlede område er uændret. Vi sørger for, at dit ansigt både fremstår naturligt, levende og aldersløst.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med at sætte ca. en halv time af til behandlingen. Selve injektionen tager kun få minutter. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter.

Hvor længe holder effekten af Botox/Azzalure?

Behandlingen begynder at virke i løbet af 3-4 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig, ca. 3-4 måneder. Ved gentagne behandlinger med 12 ugers mellemrum kan effekten holde længere.

Du kan forvente en reduktion af dine rynker på 70-80%.

Se vores instragram for mere

Vigtig info

Det er vigtigt, at du læser denne skriftlige information grundigt, inden du kommer til forundersøgelse til en kosmetisk behandling.
filler
botox
Info omkring kosmetiske behandlinger

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +45 3060 0097 eller info@soernesprivathospital.dk

Inden du får foretaget en kosmetisk hudbehandling, skal du først til en konsultation hos en af vores specialister i kosmetiske behandlinger. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valg af behandling. Du skal være fyldt 18, før du må få foretaget kosmetiske behandlinger.

Inden du tager beslutningen om at få foretaget en behandling, er det vigtigt at du tænker dig godt om. Derfor skal der ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger gå mindst 48 timer, efter du har været til konsultation og har fået information om behandlingen, inden du kan blive behandlet. Ved kemisk peeling kan du dog blive behandlet umiddelbart efter forundersøgelsen, der foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

Der er mange informationer at forholde sig til, så du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder og metoder, bivirkninger og efterforløbet. 

Har du spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Book tid her
Send os en email

Ring på +45 30 60 00 97