• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Hos Søernes Privathospital tilbyder vi den nyeste og mest skånsomme og effektive teknologi til tatoveringsfjernelse. Vores laser sender mindst muligt energi ud i huden, så du føler mindre ubehag, og der er mindre risiko for skader. 

Under tatoveringsfjernelsen får laseren huden til at slippe blækker og tatoveringen bliver hurtigere og mere effektivt fjernet.

Den bedste behandling i de bedste rammer

Hos Søernes Privathospital vil du udelukkende bliver behandlet af uddannede specialister i laserbehandling af enten speciallæge eller en erfaren kosmetisk sygeplejerske. Vores behandlere er under registeret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til kosmetiske behandlinger med laser, hvilket er din garanti for et godkendt og sundhedsforsvarligt forløb.

Hvad skal jeg være opmærksom på før behandlingen?

Inden din første behandling skal du til en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Der er mulighed for at få din konsultation og første behandling i forlængelse af hinanden.

Hvis du ønsker det, kan du smørre din tatovering ind i lokalbedøvende creme, inden du ankommer til din behandling. Denne skal sidde på huden i ca. 30 minutter, hvis du vil have fuld effekt af bedøvelsen. Kontakt os, hvis du ønsker at få cremen udleveret inden første behandling.

For at få laserbehandling hos Søernes Privathospital, er det afgørende, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling, da laseren ikke vil kunne skelne farven i din hud fra tatoveringen.

Hvad sker der UNDER BEHANDLINGen?

Varmen og lyset fra laseren ledes ned til din hud gennem et lag kølende gele, som sikrer kontakt mellem hud og laser. Koncentrationen af energi fra laseren vil ramme din tatovering, så blækket opløses i mindre partikler. Kroppen transporterer derefter blækpartiklerne væk med lymfen, så det derefter udskilles med galden. Dette er en helt ufarlig og naturlig proces, når kroppen skiller sig af med unødige partikler.

Behandlingen er ikke smertefuld når tatoveringen er lokalbedøvet, men du kan godt føle ubehag.

Under behandlingen vil det behandlede område blive lyst/hvidt. Det er et tegn på, at farven har absorberet lyset. Farven forsvinder i løbet af 1 – 3 timer. Hvis du oplever små blodudtrædninger er det et tegn på, at du har opnået den ønskede behandlingsdybde.

Hvad sker der EFTER BEHANDLINGen?

Når vi har afsluttet din behandling, vil området blive smurt med fugtgivende creme og pakket ind i film.

Der vil kunne opstå en brændende eller stikkende fornemmelse i løbet af de første 24 timer. Hvis ubehaget er for stort, er du meget velkommen til at tage almindelige smertestillende, som kan købes i håndkøb. I de første uger vil du opleve hævelse og rødme, samt at området vil væske en smule. Helingsfasen er meget individuel, men normalt vil området være helet efter 4-8 dage. Efter behandlingen, skal området holdes fugtigt og det må ikke udsættes for sol i 3-4 uger.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.