• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

På Søernes Privathospital tilbyder vi arreduktion og fjernelse. Vores specialister hjælper dig med at finde din fine og jævne hudtone frem igen.

Har du en lys og scandinavisk hudtype, er du særligt udsat, og forandringer i huden bliver stadig mere tydelige med alderen – og solens stråler gør desværre forandringerne endnu tydeligere. På Søernes Privathospital bruger vi den bedste og nyeste teknologi i form af laserteknologi.

HUDFORYNGELSE

Metoden vi benytter giver samtidig en hudforyngelse ved hjælp af vores laserbehandling. Behandlingen kan redcere arrene og genoprette hudens tone og struktur, og oveni det bidrager den til at mindske rynker.

Hudforyngende laserbehandling vil:

  • Genskabe hudens struktur og spændstighed
  • Reducere ar i ansigt og resten af kroppen
  • Fjerne røde karsprængninger i ansigt og på resten af kroppen

 

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Under behandlingen benytter vi den nyeste teknologi, som giver en kort lyspulslængde, så lyset fremkalder en let og kontrolleret inflammation i huden. Dermed stimuleres hudens bindevævsceller til at øge produktionen af elastin, kollagen og glucosaminoglycaner. På den måde forbedre vi hudens struktur og spændstighed. Resultaterne er at arrene bliver mindre tydelige eller helt forsvinder.

INDIVIDUEL RÅDGIVNING

På Søernes Privathospital er det vigtigt for os, at du opnår det bedste og ønskede resultat. Derfor vil vi gerne mødes med dig og snakke om dine individuelle ønsker og behov. På Søernes Privathospital tilbyder vi effektive behandlinger af ar, pigmentforandringer og karsprængninger – og du får din helt egen behandlingsplan baseret på den nyeste viden på området.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.