• Mandag - Fredag: 09:00 - 19:00
  • Adresse: Martinsvej 10 1926 Frederiksberg C

Kosmetiske behandlinger

Søernes Privathospital tilbyder den højeste ekspertise i eksklusive rammer centralt i København.

September tilbyder vi 50% på botox og filler behandlinger ved Lone Kalsbøl

Yderligere tilbyder vi 25% på Profhilo og Skinkoé i september.

Kosmetiske Behandlinger

På Søernes Privathospital tilbyder vi kosmetiske behandlinger i smukke og trygge rammer.

September tilbyder vi 50% botox og filler, samt 25% på Profhilo ved Lone Kalsbøl

kosmetiske behandlinger
kosmetiske behandlinger

Se Cecilies historie

“Det er trygt at være hos Lone, fordi hun er super sød og meget professionel.”
Afspil video
“Jeg lægger vægt på, at du skal føle dig velinformeret og i trygge hænder gennem hele forløbet.”

– Lone Kalsbøll

Behandlingerne udføres af en af Danmarks mest erfarne kosmetiske sygeplejersker, Lone Kalsbøll, som har arbejdet med kosmetiske behandlinger i mere end 20 år. Lone har stor erfaring indenfor plastikkirurgi, dermatologi, laser- og injektionsbehandlinger, bl.a.fra Rigshospitalets plastikkirurgiske operationsafdeling og private kosmetiske klinikker. 

Lone tager udgangspunkt i en grundig og personlig rådgivning omkring dine behov og muligheder, så du opnår et naturligt, smukt og æstetisk resultat.

Lone Kalsbøll er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med  Botox, ikke-permanente fillers, karsklerosering, kemisk peel med pH under 3, IPL- laser og andre laserformer. 

Det hele starter med en forundersøgelse

Klinikken for kosmetiske behandlinger på Søernes Privathospital er godkendt efter gældende lovkrav af styrelsen for patientsikkerhed.

Betænkningstid

Kosmetiske behandlinger kræver forundersøgelse og 48 timers betænkningstid, inden behandlingen kan påbegyndes. Ved kemisk peeling kan du dog blive behandlet umiddelbart efter forundersøgelsen, der foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

For-konsulation

Botox-behandling og behandling af karsprængninger på ben kræver for-konsulation hos vores dermatologiske speciallæge og 48 timers betænkningstid, før behandlingen påbegyndes.

filler
botox
Info omkring kosmetiske behandlinger

Vi er klar til at svare på alle spørgsmål.

Finder du ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten +45 3060 0097 eller info@soernesprivathospital.dk

Inden du får foretaget en kosmetisk hudbehandling, skal du først til en konsultation hos en af vores specialister i kosmetiske behandlinger. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valg af behandling. Du skal være fyldt 18, før du må få foretaget kosmetiske behandlinger.

Inden du tager beslutningen om at få foretaget en behandling, er det vigtigt at du tænker dig godt om. Derfor skal der ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger gå mindst 48 timer, efter du har været til konsultation og har fået information om behandlingen, inden du kan blive behandlet. Ved kemisk peeling kan du dog blive behandlet umiddelbart efter forundersøgelsen, der foretages af en kosmetisk sygeplejerske.

Der er mange informationer at forholde sig til, så du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder og metoder, bivirkninger og efterforløbet. 

Har du spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte os.

Book tid her
Send os en email

Ring på +45 30 60 00 97